Η εμπορική επιχείρηση με τον τίτλο LAKISGOLD δραστηριοποιείται στην αγορά και πώληση χρυσών και ασημένιων ράβδων και νομισμάτων, όπως χρυσές λίρες ,νομίσματα του Καναδά,της Μ.βρετανίας, Αυστραλίας, Αμερικής ,Αφρικής, Αυστρίας, και άλλων διεθνών νομισματοκοπείων.

Όλες οι ράβδοι και τα νομίσματα προέρχονται από εγκεκριμένους προμηθευτές της διεθνής νομισματικής ένωσης του Λονδίνου Οι ράβδοι μας είναι 24 καράτια καθαρού χρυσού προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη από 5gr έως 1kg.

Οι πελάτες μας έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν επενδυτικό χρυσό σε φυσική μορφή ράβδων και νομισμάτων σε χαμηλές τιμές βασισμένες στην τρέχουσα τιμή του μετάλλου. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα.

Εάν έχετε κάποια ερώτηση, μπορείτε να μας καλέσετε στο 6985899911 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας μας ώστε να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα μας για το πως να αγοράσετε η οποία θα σας βοηθήσει να καταννοήσετε την διαδικασία αγοράς.

Στο Lakis Gold πουλάμε μόνο ράβδους και νομίσματα που έχουν εγκριθεί από τη Διεθνή Νομισματική Ένωση του Λονδίνου.

.