1. Κάθε νόμισμα το οποίο βλέπετε στην ιστοσελίδα μας , είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε , χωρις να εχει υποστεί επεξεργασία που να αλλοιώνουν το νόμισμα. 
  2. Τα νομίσματα που είναι προς πώληση είναι 100% αυθεντικά υπο την εγγύηση του καταστήματος μας. Δεν πουλάμε αντίγραφα.
  3. Οποιαδήποτε απορία έχετε θα χαρούμε να σας απαντήσουμε τηλεφωνικά , με email.
  4. Η εταιρία αναλαμβάνει την ευθύνη σε περίπτωση που κάποια αποστολή χαθεί , ή κλαπεί από το ταχυδρομείο η γενικότερα τραυματιστεί ο φάκελος μέχρι το ποσό των 7000€.
  5. Μέθοδοι πληρωμής που δεχόμαστε είναι τραπεζικά και μέσω online πληρωμής με χρεωστική/πιστωτική κάρτα
  6. Ο χρήστης πρέπει να είναι άνω των 18 ετών. Η χρεωστική ή πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είναι στο όνομα του ιδίου που κάνει την παραγγελία, διαφορετικά θα ζητείται ταυτότητα ή διαβατήριο.
  7. Ολες οι αναγραφόμενες τιμές είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) όπου εφαρμόζεται.
  8. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν τους τελωνειακούς δασμούς, εισφορές ή άλλες επιβαρύνσεις που επιβάλλονται από τις αρχές της χώρας προορισμού.
  9. Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για κάθε τελωνειακό δασμό, εισφορά ή επιβάρυνση που επιβάλλει η νομοθεσία στη χώρα προορισμού.
  10. Παρέχεται η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας καθώς επισης και η επιστροφή των προϊόντων αρκεί η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών. Τα προιόντα θα πρέπει να είναι στην πρωτότυπη καταστασή τους, ιδιαιτερως δε για τα proof νομίσματα ή νομίσματα με άλλες επεξεργασίες δεν θα πρεπει να έχει ανοιχτεί η κάψουλα και να έχει αγγιχτεί το νόμισμα με γυμνο χέρι . 
  11. Ευθύνη lakisgold.com: Η lakisgold.com δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες της. Σε περίπτωση πάντως που αποδεδειγμένα ανεβρεθεί ελαττωματικό προϊόν, διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του στην αρχική του συσκευασία εντός 10 ημερών, με τη δυνατότητα αντικατάστασής του ή επιστροφής των χρημάτων σας.